EHBO Bureau geeft Shortcourse EHBO tijdens We Are Pregnant beurs

Voorkom koolmonoxidevergiftiging dankzij deze tips
februari 13, 2019
8 tips & tricks om een zomerongeluk te voorkomen
mei 15, 2019

Foto: Romy van den Boogaart

Toekomstige én kersverse papa’s en mama’s opgelet: van 22 t/m 24 maart vindt er een bijzonder event plaats in Utrecht met de toepasselijke naam ‘We Are Pregnant’. Hier vind je alles wat je als (toekomstige) ouders moet én wilt weten. Van schattige babykleding en inspiratie voor de babykamer tot de laatste trends op het gebied van geboortekaartjes en babyvoeding: je vindt het op de We Are Pregnant beurs in Utrecht. En – je raadt het al – ook EHBO Bureau is van de partij op vrijdag 22 maart. Kom je bij ons langs voor onze Shortcourse EHBO voor baby’s en kinderen?

 

Wat deze beurs zo bijzonder maakt?
Om te beginnen de unieke locatie: de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Wellicht verwacht je dat een locatie van 10.000 m2 kil en ongezellig oogt, maar dit event bewijst het tegendeel: diverse stands, de mooiste merken en een huiselijke inrichting, zorgen ervoor dat de locatie knus en verre van massaal aanvoelt. De variatie aan producten, merken en workshops maken het succes van deze beurs compleet: een echte aanrader voor iedere (toekomstige) ouder.

Shortcourse EHBO aan baby’s en kinderen
Om je inspirerende dag compleet te maken, mag een bezoek aan één van onze shortcourse EHBO natuurlijk niet ontbreken. Deze dag zijn wij aanwezig om je in sneltreinvaart alle ins en outs op het gebied van baby EHBO te leren. Je leert de nieuwste richtlijnen over brandwondverzorging bij baby’s en kinderen. Geïllustreerd door praktijkvoorbeelden die echt iedere ouder kan overkomen. Zo leer je wat moet je doen als je baby een hete mok thee over zich heen krijgt. Of wanneer je baby zich verslikt wanneer je met vast voedsel begint. In een uur tijd komen de belangrijkste onderwerpen aan bod. Een uur is kort, maar wedden dat jij je na afloop een stuk zekerder voelt?

Hoe schrijf ik mij in?
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus reserveer deze nu alvast voor slechts €7,50. Dit hele bedrag gaat rechtstreeks naar de Linda.foundation, die zich inzet voor kinderen die opgroeien in armoede. Dubbel zo goed bezig dus. Wil jij je direct inschrijven voor onze workshop? Dat kan hier. Be quick, want vol = vol!

Zien we je vrijdag 22 maart in Utrecht? Tot dan!