Voor organisaties

EHBO-CURSUS VOOR ORGANISATIES

Zorg ervoor dat de EHBO-kennis op peil blijft binnen uw team

IS UW TEAM IKK-PROOF?
Vanaf 1 januari 2018 zijn kinderdagverblijven en peuterspeelzalen verplicht hun werknemers op te leiden tot eerstehulpverleners. Op elk kinderdagverblijf en peuterspeelzaal moet altijd een werknemer aanwezig zijn met een geldig certificaat Eerste Hulp aan kinderen.

Niet alle certificaten en diploma’s voldoen aan de IKK verplichting (IKK: Wet op Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang). Alleen de certificaten en diploma’s vermeld in het Register EHBO-certificaten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voldoen aan deze eis. EHBO Bureau geeft het erkende certificaat van het Oranje Kruis uit.

BENT U BETROKKEN BIJ DE OUDERCOMMISIE?
Als oudercommissie zijnde wilt u een waardevol programma aanbieden voor de ouders binnen een organisatie. Wij komen graag langs op uw kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of basisschool om een EHBO-programma op maat aan te bieden. Dit kan een voorlichting zijn tijdens een ouderavond of een EHBO-workshop van 3 uur. Kortom, een laagdrempelige manier voor ouders om kennis te maken met baby- en kindveiligheid in een bekende omgeving.


WAAROM BIJ ONS

  • Persoonlijk: korte lijnen; 1 contactpersoon voor de organisatie én een persoonlijke benadering in al onze communicatie en tijdens de lessen.
  • Gedreven instructeurs: onze instructeurs zijn niet alleen deskundig, zij zijn ook speciaal geselecteerd op enthousiasme!
  • Reviews: onze deelnemers geven ons een gemiddelde score van 4,5 sterren uit 5 (300+ beoordelingen)

SAMENWERKINGSPARTNERS

Samen op weg naar de veilgste omgeving voor baby's en kinderen. Wij werken samen met de GGD Zaanstreek, verschillende kinderdagverblijven en oppasbureau's zoals Nannies at night, Charly Cares en Amsternannies. Verschillende verloskundigenpraktijken zoals Femme verloskundigen, Praktijk onder de Linde en Uniek etc.

KOFFIE?

Onze missie is om zoveel mogelijk ouders en verzorgers te leren wat zij moeten doen bij een ongeval om baby- en kindveiligheid te vergroten. Kun jij je helemaal vinden in onze missie en zie jij kans voor een leuke samenwerking? Je bent altijd van harte welkom voor een kopje koffie!

Vraag meer informatie aan

Laat hieronder je gegevens achter, dan laten we je de mogelijkheden weten.