WINNEN: hippe gehoorbeschermers voor je kind

Hoe herken je een verdrinking?
augustus 2, 2018
Wespenplaag houdt aan: voorkomen is beter dan genezen
augustus 30, 2018

Bijna 1 op de 5 jonge kinderen lijdt aan gehoorverlies. In de meeste gevallen komt dit door lawaai, zoals luide muziek en knallend vuurwerk. Dat blijkt uit onderzoek van het Erasmus MC. Gelukkig kun jij voorkomen dat ook jouw kind gehoorschade oploopt. Hoe? Door middel van gehoorbeschermers die speciaal gemaakt zijn voor kinderen. En er is goed nieuws, want EHBO Bureau geeft een setje weg!

Gehoorverlies is wereldwijd een groot probleem. Ook steeds meer kinderen kampen met schade aan het gehoor. Deze gehoorschade – die in sommige gevallen permanent is – kan jonge kinderen belemmeren in hun ontwikkeling. Dat wil je als ouder natuurlijk voorkomen. Ga jij deze zomer naar een festival met de kids of heb je kaartjes geregeld voor een concert? Wees je hier dan bewust van en neem maatregelen. Vergeet dan ook niet een setje gehoorbeschermers mee te nemen.

Gehoorbescherming van Alecto
Goede gehoorbescherming dempt schadelijke geluiden, maar laat omgevingsgeluiden door. Wij zijn fan van deze variant van Alecto. We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Ideaal voor festivals en evenementen, maar ook voor oud & nieuw
  • Verkrijgbaar in de hippe kleuren mintgroen en roze
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 mnd/aanbevolen voor kinderen vanaf 18 mnd
  • Comfortabel door de zachte hoofdband
  • Inklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen en op te bergen
  • Geluidsreducering (SNR-waarde): 25.4 dB

Winnen?
Wil jij kans maken op deze prachtige gehoorbeschermers voor je kind? Laat dan op Facebook in een reactie weten welke kleur je wilt winnen en op welk festival deze kanjers van pas komen. Op 13 augustus maken wij de winnaar bekend.