Help! Doe ik het allemaal wel goed?

RS-virus zorgt voor ernstige klachten bij jonge kinderen
januari 4, 2018
Stichting Kieteman organiseert cursus: Levensreddend handelen, doe jij ook mee?
januari 18, 2018

pexels-photo-698878 (1)

Leer alles over een veilige start voor je baby tijdens de workshop Baby EHBO & Verzorging

Een kind krijgen is natuurlijk heel bijzonder. Maar hoe je het ook went of keert: de geboorte van een kleine zet je wereld ook flink op zijn kop. Het is dan ook niet gek dat je als (toekomstige) moeder soms onzeker bent. Om je te helpen zekerder van je zaak te worden én om je te leren je kindje beter te begrijpen hebben wij de nieuwe workshop “Baby EHBO & Verzorging – voor een veilige en gezonde start” ontwikkeld.

Je bent net bevallen en mag met je gezin gaan bijkomen en genieten. Gelukkig is er de kraamhulp die je antwoord geeft op je belangrijkste vragen. Maar wat als de kraamhulp ’s avonds weer vertrekt? De kans is groot dat je met veel vragen achterblijft, zoals: wat moet ik doen als mijn dochter zoveel huilt? Wat als de kleine zich dreigt te verslikken? Hoe komt het dat mijn zoontje niet wil slapen? Deze vragen kunnen jou als kersverse moeder (of vader natuurlijk!) onzeker maken. En geloof ons: je bent écht niet de enige!

Een veilige en gezonde start
Om jonge ouders een handje te helpen zeker van hun zaak te worden hebben wij in samenwerking met Paulien Braam (EHBO-instructeur gespecialiseerd in kinderen), Kraamama (kraamzorg) en The Night Nanny (oppasservice voor de nachten) een speciale praktische workshop ontwikkeld, genaamd: Baby EHBO & Verzorging – voor een veilige en gezonde start. Tijdens deze workshop komen alle belangrijke onderwerpen aan bod waar jij als jonge ouder zeker weten vragen over hebt, namelijk:

  • Ontwikkeling & communicatie: leer non-verbale communicatie begrijpen
  • Voeding
  • Slapen
  • Huilgedrag
  • Koortsstuipen
  • Verslikking en verstikking
  • Shaken baby syndroom: wat is het en hoe voorkom je het?
  • Brandwonden

Wat leer je tijdens deze Baby EHBO & verzorging?
Na deze workshop ben je zelfverzekerder over wat je moet doen bij een ongeval en hoe je je baby zo gezond en veilig mogelijk kunt laten opgroeien. Alle onderwerpen komen aan bod en natuurlijk is er ruim de tijd voor het stellen van vragen.

Informatie workshop Baby EHBO & Verzorging
De allereerste workshop vindt op maandag 29 januari 2018 plaats in Amsterdam. Geef jij je nu op? Dan betaal je geen €69,- maar €59,- . Dat is mooi meegenomen toch? Wil jij je ook graag opgeven voor deze Baby EHBO & verzorging workshop? Hier vind je meer informatie. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wie weet tot snel!