Welke cursus past het beste bij jou?

Pas op voor de gevaarlijke reuzenberenklauw
mei 18, 2020
Hoe gevaarlijk is blauwalg?
augustus 1, 2020


Het gaat er niet zo zeer om OF je een EHBO-cursus moet doen als je (aanstaand) ouder bent en de zorg hebt over een baby of kind, maar het is meer de vraag WELKE cursus het beste bij je past. EHBO Bureau biedt verschillende EHBO-cursussen aan, zodat je ook in deze corona tijd altijd goed op de hoogte bent van de risico’s en gevaren die horen bij het opgroeien van jouw mini mensje.

Geven jullie alweer praktijkcursussen?
Jazeker. Wij geven momenteel EHBO-cursussen bij baby’s en kinderen bij mensen thuis met een groepje vanaf 6 personen. Dit kan in heel Nederland. Er zijn ook mensen die nu met een kleiner groepje willen starten, en ook dat is mogelijk.  Verder geven wij cursussen op verschillende locaties in Amsterdam waar je je individueel kan opgeven met de corona regels in acht nemende. Er is één nieuwe locatie bijgekomen in Bilderdijkpark, die nog groter is dan onze huidige locaties. Hier lees je meer over ons actuele corona beleid.

Lees hier meer over het organiseren van een thuiscursus

Wat zijn de cursussen die nu erg populair zijn?
Wij zijn in lockdown gestart met het geven van live online learnings. Juist in tijden van lockdown zijn gezinnen veel in en om het huis met elkaar, en is het des te belangrijker goed op de hoogte te zijn van baby- en kindveiligheid.  Omdat dit zo’n succes is geweest hebben wij besloten om ons praktijkaanbod ook te gieten in een online live learning. Zodat iedereen de kans heeft alles te leren over EHBO. Wat deze cursus extra leuk maakt is dat je al je vragen kan stellen aan de instructeur die de live learning geeft. Daarnaast hoef je je huis niet uit.

Lees hier meer over de live online learning


Kan ik een cursus volgen op een moment dat het mij het beste uitkomt?
In onze webshop vind je de E-learning van EHBO Bureau. Hierin leer je over alle onderwerpen in de EHBO bij baby’s en kinderen. Je kunt video’s zien en quiz vragen maken om je eigen kennis te testen. Je kunt een hoofdstuk maken en op een later moment weer inloggen voor het volgende hoofdstuk. Dus deze cursus kun je helemaal in je eigen tijd maken.

Bestel hier de E-learning van EHBO Bureau

Kun je beter een praktijkcursus boeken of een online cursus?
We bieden allerlei verschillende opties aan om meer te leren over EHBO, zodat er altijd een cursus bij zit die het beste bij je past op dit moment in je leven. Soms zijn de omstandigheden ernaar dat je liever de deur niet uit gaat. Of misschien vind je het juist fijn om nu met familie een cursus bij je thuis te boeken, zodat je kan oefenen op oefenpoppen. Er is geen beste cursus. Er is alleen een beste cursus voor jou op dit moment. En dat bepaal je zelf.

Be safe!