Wereldrecord EHBO: doe mee!

EHBO-certificaat kinderopvang vanaf 2018 verplicht
augustus 29, 2017
Even voorstellen: instructeur Paulien
september 1, 2017

RodeKruis Wereld Record

Zet het met een dikke stift in je agenda: zaterdag 9 september, Dam in Amsterdam. Dan organiseert het Rode Kruis namelijk een uniek evenement. Jong en oud komt naar het centrum van onze hoofdstad om het Wereldrecord ‘grootste EHBO-les’ te verbeteren. Uiteraard ben jij ook van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Het doel van deze dag is om EHBO bij baby’s en kinderen nog eens extra onder de aandacht te brengen. In totaal zullen zo’n 2500 Nederlanders naar de Dam komen waar zij drie EHBO-handelingen leren: de stabiele zijligging, verstikking/verslikking en een bloeding. Er zijn instructeurs van het Rode Kruis aanwezig om de deelnemers te begeleiden tijdens het aanleren van deze EHBO-handelingen.

Eén groot feest
Dat klinkt natuurlijk allemaal heel serieus, maar het doel is niet alleen om er een leerzame middag van te maken. Het belooft ook één groot feest te worden! Er is namelijk muziek, entertainment en gezelligheid. Kunnen wij de Britten verslaan die momenteel het record op hun naam hebben staan met 1795 deelnemers?  

Zet een wereldrecord op je naam
Enthousiast? Schrijf je dan snel in. Het streven is om in totaal 2500 deelnemers te verzamelen. Ben jij ouder dan 12 jaar en wil jij graag een wereldrecord op je naam zetten? Klik dan op deze link en wie weet zien we je 9 september in Amsterdam! Kan jij er 9 september niet bij zijn maar wil je wel graag je EHBO-kennis bijspijkeren? Dan kun je natuurlijk ook een kijkje nemen bij de EHBO-cursussen die wij aanbieden. Die vind je hier.

Praktische informatie

  • Zaterdag 9 september, op de Dam in Amsterdam
  • Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur
  • Inschrijven kan vanaf 12 jaar
  • Jonger dan 18? Dan kun je alleen deelnemen onder begeleiding van een ouder
  • Inschrijven kan ook als je al wel over EHBO-kennis beschikt!